Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Per 1 januari verhuist Pharmades Apotheek Ossendrecht

Per 1 januari 2018 gaan wij verhuizen naar Medisch Centrum Ossendrecht. Door bezuinigingen in de zorgsector zijn wij genoodzaakt onze logistiek te centraliseren. Om uw zorg te garanderen hebben wij in goed overleg met de huisartsen besloten ons te vestigen in Medisch Centrum Ossendrecht. In ons nieuwe Pharmapunt staat ons team u ter beschikking voor vragen over uw geneesmiddelen en begeleiding bij nieuwe geneesmiddelen. U kunt uw geneesmiddelen 24 uur per dag, 7 dagen per week afhalen in onze 24 uurs-kast. Hierdoor kunt u uw geneesmiddelen afhalen wanneer het u uitkomt. Uiteraard blijft het ook mogelijk om tijdens de openingstijden aan de balie geneesmiddelen op te halen die voor u klaar staan.

Wat verandert er voor u?
Als Pharmapunt zullen wij geen geneesmiddelen meer op voorraad hebben. Uw geneesmiddelen worden in Pharmades Apotheek Hoogerheide of Pharmades Apotheek Putte klaargemaakt. Onze bezorger zal meerdere keren per dag in Ossendrecht zijn om uw geneesmiddelen bij het Pharmapunt af te leveren.

24 uur per dag beschikbaar
Een groot deel van uw geneesmiddelen kunnen geleverd worden via onze 24 uurs-kast. Indien u geneesmiddelen doorlopend gebruikt (met een vast gebruik per dag) kunnen deze opgenomen worden in onze herhaalservice. Wij zorgen er dan voor dat uw geneesmiddelen op het juiste moment weer klaar staan, zodat u niet zonder geneesmiddelen komt. U krijgt een berichtje per e-mail of sms als de geneesmiddelen in de 24 uurs-kast geplaatst zijn. Met de code in dit bericht kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bij ons terecht om uw geneesmiddelen op te halen.

Geen geneesmiddelen direct mee te nemen
Uw recept kan niet bij ons servicepunt ingeleverd worden om uw geneesmiddelen direct mee te krijgen, doordat wij geen voorraad hebben. Wij zorgen er voor dat geneesmiddelen die niet kunnen wachten nog dezelfde dag aan u geleverd worden.

Uw huisarts zal uw recept automatisch doorsturen naar Pharmades Apotheek Hoogerheide. Als het een nieuw geneesmiddel voor u betreft, kunt u direct naar beneden lopen om af te spreken wanneer uw geneesmiddel voor u klaar staan in de 24 uurs-kast of in het Pharmapunt.

Wij zorgen voor het overzetten van uw gegevens naar Pharmades Apotheek Hoogerheide. Indien u liever ingeschreven wilt worden bij Pharmades Apotheek Putte of een andere apotheek, kunt u dit uiteraard aan ons kenbaar maken. Wij zorgen dan voor de juiste afhandeling.

Met vriendelijke groet en tot snel in ons Pharmades Pharmapunt.

Wilt u meer weten? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie