Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Vacature: Apothekersassistente (m/v)

De Pharmades Apotheken zijn op zoek naar een gediplomeerd apothekersassistente voor 27-40 uur per week (3-5 dagen per week).

Wij bieden, na een kennismakende periode en bij een prettige samenwerking, een vaste aanstelling. Qua salaris volgen wij de CAO Apotheken. Je zult hierin ten minste ingedeeld worden in Categorie 6, afhankelijk van je kwalificaties.

Binnen ons enthousiaste team wordt gewerkt aan een kwalitatief hoogstaande farmaceutische zorg op maat door effectieve en klantgerichte communicatie.

Pharmades apotheek Hoogerheide betreft een moderne gecertificeerde apotheek, die is gevestigd in het medisch centrum te Hoogerheide samen met andere medische disciplines. Er wordt gewerkt met een volautomatische robot. De geneesmiddelen voor het Pharmapunt Ossendrecht worden in Hoogerheide uitgevuld.

Pharmades apotheek Putte betreft een moderne grensapotheek, die gericht is op Nederlandse en Belgische klanten met een zeer uitgebreid assortiment aan zelfzorg (inclusief gezondheidsproducten, voedingssupplementen, homeopathie en cosmetica).

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met
Johan Mattheussens 0164 – 61 48 90

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je sturen naar de volgende e-mail adressen:
Johan Mattheussens en Apotheek Hoogerheide

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie